Natuurgroep Kockengen nodigt u uit voor de winteravondlezing “Noordse Impressies“

KOCKENGEN: Op donderdag 22 december a.s. organiseert de Natuurgroep Kockengen voor de derde maal een winteravondlezing. Dit jaar is de landelijk bekende natuurfotograaf Erwin van Laar uitgenodigd, hij zal zijn dia-lezing “Noordse Impressies“ vertonen met schitterende foto’s uit het hoge Noorden.

Tijdens deze dia-lezing reizen we af naar het Noorden van Europa waarbij we in het vroege voorjaar ontmoetingen hebben met Elanden, Auerhoenders, Noorse Goudvinken en de fascinerende balts van het Korhoen. In de herfst, ook wel Indian Summer genoemd, belanden we in Noorwegen. We gaan de prachtige landschappen bekijken in de meest fraaie herfstkleuren. Ook gaan we met de neus naar de grond voor de mossen en korstmossen. Ook de in het landschap levende dieren worden niet vergeten zoals de Muskusos en Waterspreeuw. Aan het einde van de lezing belanden we hartje winter in Finland waar Koning Winter het land 8 maanden lang in zijn ijzige greep houdt.
Deze serie is een echte bestseller volgens de kenners !

De lezing zal plaatsvinden in basisschool ’t Kockenest, Koninging Julianaweg 1 in Kockengen en begint om 20:00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur, de koffie staat dan klaar. De toegang is gratis voor leden en donateurs(vrienden) van de Natuurgroep Kockengen, van de overige bezoekers wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

De Natuurgroep Kockengen nodigt iedereen van harte uit om naar deze boeiende winteravondlezing te komen.


Foto: Erwin van Laar