Winteravondlezing in Kockengen met natuurfotograaf Phil Koken op 21 december

KOCKENGEN: Op 21 december a.s. organiseert de Natuurgroep Kockengen een winteravondlezing over Antarctica en Falklands. De landelijk bekende natuurfotograaf Phil Koken zal in "t Kockenest" in Kockengen een lezing geven over één van zijn prachtige reizen. Phil Koken is een uitstekende verteller die zijn verhaal begeleidt met schitterende foto’s.

Op deze avond wordt u ruim twee uur meegenomen op een "leunstoelreis" naar het indrukwekkende Antarctica, de relatief onbekende Falkland eilanden en een heel klein stukje Zuid-Amerika. Aan de hand van beelden en verhalen krijgt u een impressie van de flora en fauna. Vooral vogels maar ook zoogdieren zullen aan bod komen, waarbij ook aandacht besteed zal worden aan de determinatie kenmerken. Vanzelfsprekend worden ook de schitterende landschappen van deze streken getoond.

Hopelijk krijgt u het ook warm na het zien van de beelden uit deze koude streken

Om 19:50 uur wordt begonnen met een welkomstwoordje en een introductie. De lezing begint stipt om 20:00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur en de koffie staat dan klaar.

De toegang is gratis voor leden en donateurs van de Natuurgroep Kockengen, voor overige bezoekers bedragen de entreekosten 4,00 Het is op deze avond ook mogelijk om direct lid of donateur van de Natuurgroep Kockengen te worden

Aanmelden voor de lezing wordt gewaardeerd en kan bij Ben van der Horst, ben.van.der.horst@natuurgroepkockengen.nl / telefoon: 06-10219862

Foto: Phil Koken: Ezelpinguins